Buss og tog?
Kommer du med buss til togstasjonen og skal videre med tog finner du lenker til togtider under domenet eTog.no.

Trondheim
ledige-jobber.net

Ledige stillinger og jobber Trondheim

Her finner du ledige stillinger for Trondheim.

.
Trondheim
Trøndelag
.

Avinor

pic
Avinor eier og driver 46 flyplasser i Norge. Her er en oversikt over hvilke stillinger som for tiden er ledige.

Ernst & Young - ledige stillinger

"Våren 2002 gikk Arthur Andersen & Co. og Ernst & Young AS sammen, og Norges største revisjonsfirma ble etablert..." - Ernst og Young har kontorer spredt over nesten hele Norge.

finn.no - Trondheim

pic
Ledige stillinger i Trondheim annonser på finn.no. I skrivende stund er det flest ledige jobber innenfor håndtverk, bygg/anlegg og mekanikk.
.
.

jobbnorge.no - Trondheim

Ledige stillinger i Trondheim annonsert hos Jobbnorge.no. Her finner du muligens ledige jobber på Trondhjems Hospital og NTNU - Norwegian University of Science and Technology.

Kriminalomsorgen

Ledige stillinger i kriminalomsorgen. Her finner du oversikt over ledige stillinger i bl.a. fengsler, forvarings- og sikringsanstalter og i Kriminalomsorgsavdelingen i Justisdepartementet.

NAV Trøndelag

pic
Ledige stillinger i NAV i Trøndelag, som kan ha ledige stillinger i Trondheim.

Trondheim kommune

Er du på jakt etter jobb i Trondheim har kanskje kommunen noe av interesse. Her er en oversikt over ledige stillinger i Tronheim kommune.

Trøndelag fylkeskommune

"Trøndelag fylkeskommune er en av regionens største og mest tverrfaglige kompetansebedrifter. Vi jobber aktivt for å bygge og utvikle Trøndelag, drifter videregående skoler, driver tannhelsetjeneste, har ansvar for fylkesveier, kollektivtransport, ferge-

UNINETT

Eventuelle ledige stillinger i UNINETT-konsernet, som "...driver nett og nettjenester for universiteter, høgskoler og forskningsinstitusjoner og håndterer andre nasjonale IKT-oppgaver..."

Veksthuset Rekruttering

"Veksthuset Rekruttering har siden 1999 levert vikar- og rekrutteringstjenester til privat og offentlig sektor. I dag opererer vi fra 7 avdelinger med hovedkontor i Oslo."
vipps Om tjenesten - Retningslinjer for personvern
Nord-Troms Web © 1999-2023